מדריכים

כיצד להסתיר את התמונות שלך בתמונות Google

בטח רציתם מספר פעמים שתוכלו להסתיר את הצילומים האינטימיים שלכם בסמארטפון. האם ברצונך לדעת כיצד להסתיר תמונות באפליקציית תמונות Google? עם זאת, עם השקת התכונה החדשה, כעת תוכלו להסתיר תמונות בתיקיה הפרטית של תמונות Google.

באמצעות תכונת הגיבוי האוטומטית של תמונות Google, למשתמשים ניתנת האפשרות לנהל את הצילומים שלהם על בסיס יומי. למרות שזה עשוי להקל על כל התמונות שלך להישמר בענן של גוגל, יש גם הנטל של התמונות הסודיות שלך שמופיעות מול אחרים בטעות. זה יכול להיות מצב מביך עבורך. לכן, יש צורך גבוה לשמור על התמונות שלך על ידי הסתרתן בתמונות Google.

קרא גם: כיצד להעלות אוטומטית סרטונים ותמונות שנתפסו מסמסונג גלקסי S5 ל- Google+

ארכיב –תיקיה פרטית של תמונות Google

אפליקציית תמונות גוגל השיקה תכונה המכונה ארכיון אשר זמינה הן עבור מכשירי Android והן עבור מכשירי iOS. החלק הטוב ביותר בכך הוא שהוא מאוד פשוט לשימוש וזה מקל עליך לנהל את התמונות שלך באופן פרטי יותר.

כיצד להסתיר את תמונות Google מגלריה?

  • אם ברצונך לשמור כמה תמונות אך אינך רוצה שאחרים יראו אותן בסמארטפון שלך, תוכל פשוט לבחור את התמונות הספציפיות באפליקציית תמונות Google.
  • לאחר שבחרתם בהם, תוכלו ללחוץ על כפתור התפריט. כפתור זה ממוקם בפינה הימנית העליונה של האפליקציה.
  • כאן, אתה נתקל בהודעה שאומרת "ארכיון". ברגע שסמל זה צץ בתחתית המסך, תוכלו ללחוץ עליו.

על ידי כך, כל התמונות שבחרת יועברו אוטומטית מהעדכון הראשי לתיקיה הפרטית של תמונות Google. תיקיה זו נגישה בקלות עבורך ואף אחד אחר אינו יכול לראות את התמונות הפרטיות שלך. בכל פעם שתרצה לגשת לתמונות, תוכל לעבור לסמל התפריט הראשי באפליקציית תמונות Google. מהתפריט שמציג את האפשרות ארכיון, אתה יכול לבחור את אותו הדבר. התיקיה הפרטית של אלבומי Google תיפתח ותוכל להציג את התמונות החסויות. יתר על כן, כל התמונות שלך ממוינות לפי הסדר הכרונולוגי.

יש לציין כי שמירת התמונות שבחרת בתיקיית הארכיון באפליקציית תמונות Google פשוט מסתירה אותן ואינה מוחקת אותן מחשבון תמונות Google. תכונת הארכיון של אפליקציית תמונות Google תוכננה בעיקר במטרה לבטל את העומס באפליקציית התמונות. אתה יכול להשתמש בו לטובתך על ידי שימוש בו כתיקיה פרטית של תמונות Google. 9to5 Google מדווחת שהתמונות עדיין יופיעו באלבום ויופיעו בתוצאת החיפוש של אפליקציית תמונות Google. לכן, הדרך הטובה ביותר למנוע מכל משתמש לא מורשה או לא מכוון לראות את התמונות האינטימיות שלך היא למחוק אותן לתמיד.

קרא גם - משגר גוגל לא עובד על גלקסי S8 - כיצד לתקן את זה