מדריכים

כיצד לשתף סרטון פרטי ביוטיוב

כשתעלה את הסרטון שלך ל- YouTube, תוכל להחליט האם הסרטון שלך יהיה ציבורי, לא רשום או פרטי. אם הסרטון שלך ציבורי, המשמעות היא שכל מי שמבקר ב- YouTube יכול לראות אותו. כשמדובר בסרטונים לא רשומים, הם לא יוצגו ב- YouTube ובתוצאות החיפוש, אך מי שיש להם את הקישור יוכל לראות אותו. כשאתה משתף סרטון פרטי, אתה והמשתמשים שתבחר יהיו היחידים שיכולים לראות אותו. כאן, אנו נראה לך כיצד לשתף סרטוני YouTube פרטיים וכיצד לשנות את הגדרות הפרטיות של הסרטונים שכבר שיתפת על מנת להפוך אותם לפרטיים.

ראה גם: כיצד להוריד סרטוני YouTube ל- iPhone

www.beingtech.net

כיצד להעלות ולשתף סרטון פרטי ביוטיוב

כדי להעלות ולשתף סרטונים פרטיים, בצע את הצעדים הבאים:

  • עבור אל YouTube
  • בפינה השמאלית העליונה, לחץ על העלה
  • לאחר מכן בחר את הקובץ להעלאה, או גרור ושחרר קבצי וידאו
  • תחת "בחר קבצים להעלאה" תראה "ציבורי", לחץ על זה ושתי אפשרויות נוספות יופיעו: "לא רשום" ו"פרטי ".
  • בחר פרטי.

  • יהיה שדה טקסט שבו תוכלו להוסיף את המשתמשים איתם תרצו לשתף את הסרטון. כל שעליך לעשות הוא להקליד את כתובת הדוא"ל שלהם.

כיצד לשנות הגדרות לסרטונים שכבר שיתפתם

אם שיתפת בעבר סרטון שהוא ציבורי, אתה תמיד יכול לשנות את ההגדרות ולהפוך אותו לגלוי רק לקהל מוגבל. סרטון ציבורי שפרסמת יהפוך לסרטון פרטי, וכאמור רק אתה והמשתמשים שתבחר יוכלו לראות אותו. כך תוכל לעשות זאת:

  • פתח את מנהל הווידיאו
  • מצא את הסרטון שברצונך לשנות
  • לאחר מכן לחץ על הלחצן ערוך.
  • בתפריט הנפתח בחר פרטי.
  • בסוף פשוט לחץ על שמור שינויים.

אתה תמיד יכול לשנות את ההגדרות שוב, והסרטון הפרטי שלך יכול להפוך לציבורי, פשוט בצע את אותם השלבים ובתפריט הנפתח בחר ציבורי במקום פרטי.

תוכלו לקרוא גם: משחקי YouTube מוכנים להתחרות עם Twitch